Meny

Om Vukelectronics

Service och kompetens har satt sin prägel på Vukelectronics

Företaget Stignils Radio TV startades 1955 i Göteborg. Nils Ericsson och Stig Odin hette grundarna, vars förnamn fick bilda butiksnamnet.

Stig och Nils hade redan innan företagsbildningen varit verksamma inom radiobranschen. De var båda anställda i butiken Landerö Radio när de gemensamt kom fram till beslutet att starta eget.

Då som nu låg Stignils butik på Linnégatan, men något högre upp än i våra dagar. Lokalen förstördes vid en brand i början av 1980-talet. Butiken kom därefter att inrymmas i nuvarande lokal på Linnégatan 12.

Service och kompetens

Service och kompetens är de ord som bäst beskriver verksamheten under alla år som gått. Fortfarande är det samma serviceanda och omsorg om kunderna som gäller för Stignils Radio TV.

Exempelvis gäller fri hemkörning och installation av samtliga uthyrningsprodukter och de flesta köpprodukter i sortimentet. En av de anställda är sysselsatt på heltid med leverans och installation inom Stor-Göteborg.

Stignils har en stor uthyrningsverksamhet på TV, DVD, video, hifi etc till låga månadskostnader. Redan från starten hade företaget en uthyrningsverksamhet med radioapparater och sollampor.

Bra priser med Euronics

Idag drivs Stignils Radio TV av grundaren Nils Ericssons son Henric. Företaget har fyra anställda och tillhör Europas ledande hemelektronikkedja Euronics.

Det senare innebär bland annat sänkta inköpspriser genom kedjans samordnade inköp. För dig som kund betyder det bra priser på kvalitetsprodukter i butiken.

Stignils Radio TV hittar du i en rymlig lokal med rejäla skyltfönster på Linnégatan 12 i centrala Göteborg. Här finner du det mesta du kan önska dig inom radio, TV, video, DVD, hifi och allt övrigt inom hemelektronik.

Välkommen till din välsorterade Euronicsbutik på Linnégatan, hälsar Henric Ericsson med personal.